Bed & breakfast

Het restaurant is alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur

De Pastorie is vele jaren een vaste waarde in shoppingstad Roermond. De uitgebreide lunchkaart biedt elke gast voldoende keuzemogelijkheid. Ons mooie terras in historische ambiance, op steenworp afstand van het internationaal bekende Designer Outlet Roermond, biedt de mogelijkheid om even de drukte te ontvluchten en te genieten van een heerlijke sfeer.

Ons bedrijf

ontbijten

Voor onze B&B gasten serveren wij een heerlijk ontbijt tussen 8.00 – 10.00. Ons ontbijt wordt iedere ochtend vers bereid, waarbij u als gast kunt aangeven waar u het wenst te gebruiken; bij mooi weer in onze sfeervolle pandtuin, het restaurant of op uw eigen kamer. 

En natuurlijk staan we ook klaar voor de vroege bezoeker!

lunch

Voor de “vroege” vogels onder ons bieden we van 10.00 – 12.00 ook de gelegenheid om te ontbijten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keuze te maken van onze actuele menukaart waar met zorg een uitgebreide variatie aan gerechten voor u is samengesteld. Van broodjes, tosti’s, soepen tot en met onze huisgemaakte pannenkoeken (volgens klassiek recept) is er voor iedereen wat wils.

Diner

Ook serveren wij diner vanaf 25 personen. Het is mogelijk om direct aansluitend aan onze reguliere openingstijden (10-18) te reserveren.

Check onze boekingsvoorwaarden voor meer info!

High Tea

Onze high tea kunt u uiterlijk een dag vooraf reserveren.

De high tea wordt speciaal voor u bereid en ingedekt met een bijpassend Rosenthal servies.  U wordt ontvangen met een verfrissend huisaperitief, gevolgd door een minisoepje  waarna u kunt genieten van een keur aan hartige en zoete lekkernijen en een bijzonder thee assortiment. Een echte aanrader!

Horeca en Stichting MatchWinners

Binnen het totaalconcept van De Pastorie worden mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid naar een reguliere baan. Centraal staat de kandidaat, waarbij in bijna alle gevallen het doel, reguliere arbeid, wordt nagestreefd.

Al vanaf begin 2010 worden er opleidingsmogelijkheden geboden voor de horeca. Een praktijkgerichte opleiding met verschillende functieprofielen. Functies zoals: keuken assistent, bar-, spoel- en bedieningsmedewerker, gastheer/vrouw worden geboden.

Aan het eind van ieder traject bestaat de mogelijkheid om een praktijkexamen af te leggen. 

MatchWinners zal vervolgens samen met de trajectkandidaat op zoek gaan naar een werkgever voor de laatste fase: de Baan.

Visit us